دکتر ساره فرهادی | فلوشیپ درمان اختلالات مفصل فک

جشن بهبودی بیماران وزوز گوش

پنجشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۲ بسیاری از افرادی که توانستند با این روش درمانی بار دیگر سلامتی خود را به‌‌دست بیاورند در جشنی با‌عنوان جشن بهبودی گرد هم آمدند و شرایط جدید و سلامتی‌شان را جشن گرفتند. در این مقاله همراه ما باشید تا درباره این رویداد تاریخی بیشتر صحبت کنیم.

وزوز گوش، عارضه‌ای سخت و ناشناخته

وزوز گوش یا سوت گوش عارضه نسبتا شایعی است که ۱۵ تا ۲۰ از مردم در طول زندگی خود آن را تجربه می‌کنند. این عارضه می‌تواند خود نشانه‌ای از بیماری‌های دیگر یا آسیب گوش باشد. در مواردی این وزوز به‌خودی‌خود برطرف می‌شود اما معمولا این مشکل در گوش تبدیل به مشکلی مزمن و آزاردهنده می‌ گردد.

این عارضه دلایل متعددی دارد و متاسفانه در اغلب موارد درمان موفقیت آمیزی برای بیماران رخ نمی داده است.

درصد بالای بهبودی در وزوزگوش هایی که اختلال مفصل فک علت آن است!

مفصل گیجگاهی فکی، از دو مفصل تشکیل شده است که در دو طرف سر و روبروی گوش واقع شده است. این مفصل با استفاده از چندین ماهیچه و رباط نقش اساسی را در حرکت دادن فک ایفا می‌کند و به افراد این امکان را می‌دهد که هنگام صحبت کردن، جویدن، خمیازه کشیدن و در حالت کلی برای باز و بسته کردن دهان، فک خود را جابجا کنید.

در صورت بروز اختلال در عملکرد مفصل گیجگاهی فکی یا سایر عضلات و استخوان‌هایی که با آن در ارتباط هستند، فرد به اختلال مفصل گیجگاهی (TMD) دچار می‌شود. تعدادی از افرادی که در عملکرد این مفصل اختلال داشته‌اند، بر اساس شواهد بالینی، دچار وزوز گوش می‌شود. لذا ارتباط علمی قابل توجهی میان صدای گوش و بروز اختلال در مفصل گیجگاهی وجود دارد.

مصاحبه با دکتر ساره فرهادی (ارتباط علمی وزوز گوش و اختلال مفصل فک)

جشن درمان بیماران وزوزگوش

در تاریخ ۹ شهریور ۱۴۰۲ در تهران جشنی برگزار شد که در آن تعدادی از بیمارانی که توانستند از طریق دکتر ساره فرهادی و این درمان بهبودی خود را به‌دست بیاورند گرد هم آمدند و این بهبودی را جشن گرفتند. این جشن یک موفقیت بزرگ برای جامعه پزشکی ایران بود.

بسیاری از افرادی که برای سال‌ها وزوز گوش داشتند و این عارضه برای‌شان مشکلات زیادی را به‌وجود آورده بود توانستند در این جشن از تجربه بیماری و درمان خود صحبت کنند و چنین تجربه‌ای را با دیگران هم با اشتراک بگذارند. جهت تماشای مصاحبه با بیماران مبتلا به وزوزگوش که درمان شدند، به پیج اینستاگرامی دکتر ساره فرهادی مراجعه کنید.

دیدگاه‌ها (0)

  • دیدگاه های فینگلیش تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه های نامرتبط به مطلب تایید نخواهد شد.
  • از درج دیدگاه های تکراری پرهیز نمایید.
  • امتیاز دادن به دوره فقط مخصوص خریداران محصول می باشد.

*
*